مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و احترام
اینجانب خانمی 45 ساله هستم که به مدت 9 سال است که در شهرداری شیراز در قالب بخش خصوصی مشغول به کار هستم با توجه به اینکه سرپرست خانوار هستم. و مدرک تحصیلی کاردانی دارم و اکنون دانشجوی کارشناسی هستم آیا طبق فانون امکان تبدیل وضعیت شغلی برای من وجود دارد. با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله ارتقا شغلی خواهید یافت مشروط براینکه سازمانتون دولتی می بود. در بخش خصوصی همه تصمیمات در اختیار مدیران هست