مشاوره حقوقی رایگان - حکم افراد تبدیل وضع شده

با سلام و احترام
اینجانب کارمند رسمی شرکت ملی پست زیر مجموعه وزارت ارتباطات هستم ؛ بنده سال 1401 با استفاده از قانون ایثارگری از قرارداد انجام کار معین به کارکنان رسمی تامین اجتمایی تبدیل وضعیت شده ام ؛ 1_ با تبدیل وضعیت بند سایر از حکمم حذف شد و در مقابل بند الف و ی سالهای 97و98 هم به من تعلق نگرفت به نوعی از قراردادی رونده و از رسمی مونده شدم و مبلغ حکمم نزدیک به 2 میلیون کسر گردید
2_ بابت همین در سال بعد بند تفاوت تطبیق زدن تا به کف حقوق برسم و مبلغ حدودا 3200000 شد در صورتی که قانونا تفاوت تطبیق رو کلی حساب کردن ولی در مابقی ارگان ها در اخر محاسبه و نرسیدن به حداقل تازه تفاوت تطبیق رو لحاظ کردند که این هم به ضرر ما شد و با به دنیا آمدن فرزند از این مبلغ کسر گردید و هیچ افزایشی نداشتم و هیچ فرقی مبلغی بین حکم من با 2 فرزند و سابقه 15 سال با همکار مجرد با سابقه 5 سال ندارم و 7900 بود حکممون
3_ همینطور برای سنوات کارکنان وقتی حکم کف 7900 رو اعمال کردن هنگام پرداخت سنوات هیچ فرقی بین شخص با 20 سال سابقه و 2 سال سابقه وجود نداشت و افرادی که مجرد بودن از همکارانی که با زن و بچه بودن خیلی بیشتر سنوات دریافت کردن که پس از پرس و جو جواب شد اینکه آنها حق و عائله و فرزند رو در طول سال گرفته و از سنوات کم گشته بخاطر همین حدودا 40 درصد کمتر شده سنواتشون و گفتند قانون مشکل داره و دست انها نیست
حال سوال من این هست از کجا و چگونه ما کارکنان پست میتونیم خارج از مجموعه پیگیری نمائیم با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. به لحاظ اهمیت موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .