مشاوره حقوقی رایگان - شکایت های سوری مکرر

با سلام وخسته نباشید
بخاطر یک دعوای کوچک با یکنفر،چندین بار ازمن شکایت کرده، بنده هم بخاطر دوری راه دچار درسرشده ام، چطور جلوی شکایت هاشوبگیرم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . در صورتیکه اوقات رسیدگی با ثنا بهتون ابلاغ میشه اگر طرف شکایت و موضوع شکایت واحد است آرای قبلی را از طریق پست پیشتاز قبل از جلسه رسیدگی به همراه لایحه ای کامل ارسال کنید . وگرنه میبایست هر بار جهت جلوگیری از عواقب آن حضور یابید که دومی اصلح تر است .