مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مهرتوسط زوج

سلام ،همسرم سه ماه مهریه من روپرداخت نکرده وماهنوزجدانشدیم رای طلاق هم صادرشده ک یکماه دیگ مهلت داره،میخاستم بدونم بایداول طلاق بگیرم بعداجراییه بزنم یانه الان هم میتونم ازدش شکایت کنم بخاطرندادن مهر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مهریه ارتباطی به طلاق نداره هر موقع بخواین میتونین تقاضای اجرا بکنین

یک وکیل

در صورت قطعیت حکم طلاق، باید به دفترخانه برای ثبت طلاق بروید. قاعدتا در حکم دادگاه نسبت به مهریه و همه حقوق مالی تعیین تکلیف شده طبق همان باید عمل کنید.