مشاوره حقوقی رایگان - نقض مقررات درهیاتهای رسیدگی به تخلفات ناجاکه منجربه بازخریدی ام شد.

باسلام واحترام.اینجانب پایوررسمی ناجابودم که حدود10سال قبل بعلت استعمال موادمخدردرهیاتهای انظباطی ناجامعاف ازخدمت(بازخرید )شده ام.فلذاضمن اینکه به تبصره1ماده124قانون ناجامصوب82دررسیدگی رعایت نشده وهمچنین درهیات بدوی تنزیل یک درجه برایم درنظرگرفته شدولیکن برخلاف ماده17قانون تشکیل هیاتهای انظباطی درهیات تجدیدنظرحکم تشدیدگردیده وحکم معاف ازخدمت(بازخرید )برایم لحاظ شده است.باتوجه به عدم رعایت مقررات ذکرشده میتوانم به دیوان عدالت اداری دادخواست رسیدگی بدهم یاخیر؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در صلاحیت اظهار نظر بنده نیست . لطفا به وکیل دیگری مراجعه فرمایید