مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

سلام خسته نباشید.2سالی میشه ازدواج کردم شوهرم منو خیلی دوست داشت و داره ولی چند باری با خانوادم دعواش شده به همدیگر فوش دادن و الان شوهرم رفته دادخواست طلاق داده فردا هم دادگاه داریم من نمیخوام ازش جدابشم میخواستم بدونم فردا دادگاه نرم چی میشه؟چون من عاشق شوهرم خستم و شوهرن بخاطر چند تا دعوا و فوش میخواد زندگیمون رو خراب کنه
اگر من در دادگاه حاضر نباشم قاضی چه حکمی میده فردا اولین دادگاهمون هست

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

طلاق حق شوهر اسن و میتواند طلاق دهد مشروط به پرداخت حقوق مالی
دادگاه رای غیابی صادر میکند

یک وکیل

بهتر است دادگاه بروید تا برای صلح و سازش شما را به مرکز مربوطه بفرستند.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه تصمیمش جدی باشد و چون طلاق حق مرد است کاری از دست شما ساخته نیست ولی در هر حال با داورتان صحبت کنید که تلاش در صلح و سازش نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه رسیدگی میکند ودرصورتیکه کتبادفاع نکنیدیا وکیل نفرستیدیادرجلسه دادگاه حضورنیابید وابلاغیه هم به صورت قانونی ابلاغ شده باشد رای غیابی صادرمیکند