مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه دادگاه طلاق

همسر من تقاضای طلاق کرده و من در جلسات دادگاه 2 حضور پیدا نکرده ام به دلیل نداشتن اطلاع عواقب حضور نداشتن در جلسات چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جلسه بدون دفاعیات شما بررسی و رای صادر میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زن هستید با دادن حق و حقوق شما گواهی عدم سازش صادر می شود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا باید مشخص شود سوال کننده زوج است یا زوجه تا راهنمایی دقیق تری صورت پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد
در حال حاضر اگر رای صادر نشده می توانید به شعبه مراجعه کنید و با قاضی پرونده صحبت کنید و اگر لازم شد لایحه تنظیم کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه دادگاه ارسال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ممکن است حکم طلاق غیابی صادر گردد
و اگر مهریه بذل نشده باشد زوجه بعد از طلاق میتواند مطالبه
مهریه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عدم اطلاع پذیرفته نیست به شما ابلاغ شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه خانم هستید یا آقا پاسخ متفاوت خواهد بود . در هر حال اگر حکم غیابی صادر شود حق واخواهی دارید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

وقتی حضور نداشته باشید نمی توانید از خود دفاع شایسته نمایید و بصورت غیابی به احتمال زیاد محکوم خواهید شد مگر اینکه دادگاه دعوا را وارد نداند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر نه شما نه وکیلتان حضور نیابید و لایحه نفرستید رای غیابی صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عواقبی ندارد
می توانید بعد از صدور حکم درخواست واخواهی کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

مشخص نفرمودید که زوج هستید یا زوجه
بالطبع حضورتون مفید تر از عدم حضور هست و دادگاه ممکن است با اظهارات طرف مقابل رایی علیه شما صادر نماید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

دادگاه با بررسی مدارک و مستندات و اظهارات همسرتون رای غیابی صادر می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان دفاع برای شما نبوده اگر دادگاه بدوی است رای غیابی صادر میشود می توانید واخواهی کنید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
رأی غیابی صادر میشود.
درصورتیکه به ضرر شما صادر شد ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ رأی میتوانید واخواهی کنید.
بنابراین حتما منتظر ابلاغ بعدی باشید تا مهلت واخواهی تمام نشود و بتوانید واخواهی کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بصورت غیابی رای صادر می گردد می توانید واخواهی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست ممکن است رای محکومیت صادر شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

راي عليه شما صادر مي شود اگر تشريفات و موجبات صحيح شده باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که نیاز به جلسه مجدد نباشد معمولا قاضی رای صادر میکند.

یک وکیل

سلام بستگی به روند پرونده دارد

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

در صورت صدور رای میتوانید به رای صادره شعبه بدوی اعتراض کنید