مشاوره حقوقی رایگان - حوادث ناشی از کار

با سلام من الان یکسال از بازنشستگی ام در یک شرکت صنعتی میگذرد که قبلا در محیط پرسروصدای کار میکردم گوش های من شنواییشان کم شده که با تست شنوایی سنجی که سالهای اخر کاریم ازمان گرفته شد مشخص گردید پزشک معالج نیز تایید کرد که کاهش شنوایی ناشی از سروصدا محیط کار میباشد الان هم این کاهش شنوایی داره اذیتم میکنه اولا میخواستم بپرسم آیا میتوانم شکایت کنم و دیه گوشم بگیرم ثانیا کجا و چگونه؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کاهش شنوایی ناشی ازکاریاکاهش بینایی ناشی ازمثلاجوشکاری وامثال آن دیه ندارد،فقط درحین کارچنانچه حادثه یااتفاقی رخ دهد که نقص عضوبه وجودبیایدخسارت بایدپرداخت گرددکه آن هم مراتب ومراحلی دارد.موفق باشید