مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل خانه شراكتی

با سلام. خواهر بنده در سال نود از همسرشان جدا ميشوند و در سال نود و چهار با يك اقايي اشنا ميشوند جهت ازدواج اقا اعلام ميكنند همسرشان فوت كرده و داراي دو فرزند هستند بعد از چند وقت با خواهر بنده خانه اي شراكتي ميخرند و بعد از دو سال ميفروشند و مجدد خانه اي شراكتي سه دانگ سه دانگ ميخرند-بعد از مدتي معلوم ميشود اقا همسر شان زنده است بعد از فهميدن اين موضوع خواهر بنده به ايشان اعلام ميكنند ملك را بفروشيم اما اقا اقدامي نكرده و ايشان را تهديد ميكنند بهد خواهر بنده متوجه ميشود كه ايشان از خواهر بنده وكالت بلاعزل كل زندگيشونو گرفتن خانه حساب بانكي و ... -اما بعد از مدتي خواهرم با هزار بدبختي اين وكالت نامه را باطل ميكنند و دوباره بحث فروش ملك را بيان ميكنند و از طرف اقا دوباره جواب منفي و تهديد تا اينكه در قبل يعني 1400 اقا اعلام ميكنند منزل را بفروشيم و فروخته ميشود در محضر خواهر بنده متوجه ميشود كه اين اقا چند سال قبل سه دانگ خودش رو به پسرش واگذار كرده . بعد از سه ماه از فروش خانه نامه اي از طرف دادگاه به خواهر داده شده كه پسر ايشون از سال 97 كه سه دانگ خانه به نامش بوده اجرت المثل ميخواهد. ايا اجرت المثل تعلق ميگيرد به ايشان؟با توجه به اينكه شاهد هست كه پدر ايشان اولا به قصد ازدواج ملك را باهم خريدند . و در خفا و بدون اطلاع خواهرم به پسرشان واگذار كردن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل مطالبه می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اجرت المثل خانه شراکتی به طرف مقابل تعلق می‌گیرد به شرطی که عدم رضایت شریک محرض شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر چونکه 3 دانگ متعلق به خواهر شما بوده است و بابت 3 دانگ دیگر نیز وظیفه تهیه مسکن با اون آقا بوده است به عنوان نففه
ضمنا خواهر شما می تواند اجرت المثل ایام تصرف را از آقا بگیرد چون وظیفه نداشته منزل را خود تهیه کند
طبق قانون تهیه مسکن با زوج است