مشاوره حقوقی رایگان - انکار شراکت در ملک

درود بنده باغی رو به اتفاق شرکای خود خرید کرده و بخشی از ثمن‌ معامله رو به حساب فروشنده واریز نمودم لیکن اسم بنده در قرار داد ذکرنگردیدو شرکای بنده سهم بنده را نمی‌دهند و منکر این هستن که تو از باغ سهمی داری آیا با داشتن فیش های واریزی میتوانم دادخواست تنظیم کنم و از چه کسی ابتدا باید شکایت کنم؟
سپاس از راهنمایی وکلای گرامی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ممکن است
دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید مدارک بر شراکت داشته باشی پرداخت به فروشنده کافی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون باید ادعای شما احراز و اثبات گردد
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و با ارائه دلیل و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید
و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات بیع باید تنظیم گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وقتی اسم شما در قرارداد نیست به این معناست که در قرارداد نفعی ندارید در جواب تحت اللفظی و ساده شماست ولی طی شرایطی و با وجود اسناد و مدارک کافی که ما بابد رویت کنیم و جزئیات بیشتری داشته باشیم می‌توان امید داشت به اثبات قرارداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط دادگاه به ادعای شما توجه نمی کند
ممکن است بقیه مدعی شوند که شما بدهی خود را به آنها پرداخت کرده اید و به درخواست آنها به حساب فروشنده پرداخت کرده ای یا ممکن است مدعی شوند که قرض بوده است و مواردی از این قبیل.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری خواهید داشت بار اثبات ادعا به عهده شماست و البته مستندات و قرارداد نیازمند بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دعوای اثبات انتقال و مالکیت و الزام به انتقال سند مطرح شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد، دلایل خود را در دادگاه مطرح و دفاع نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اثبات این امر بسیار دشوارهست مگر بشهادت شهود واقرار فروشنده ،درغیراینصورت علیه ایشان مطالبه وجه نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام
بهتر است بدوا اقدام به طرح دعوی اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت مشاعی نمایید که با توجه به ادله دادگاه با توجه به قصد طرفین اقدام به صدور حکم مینماید