مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من بدنسازی کار میکنم به صورت حرفه ای یعنی با وزنه های تقریبا سنگین میخواستم بدونم ایا بدنسازی باعث پارگی پرده بکارت میشه؟ چون ترس از این باعث میشه بعضی از حرکاتو کاملا درست انجام ندم یا پاهامو به طور کامل باز نکنم، ولی هیچ خونی تا حالا ندیدم. یا مثلا ممکنه پاره شده باشه و خون نیاد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با پزشک مشورت کنید. بطور طبیعی حرکات سنگین بدنسازی موجب آسیب دیدگی میشود و اساسا بدنسازی حرفه ای برای شما ضرورت ندارد مگر اینکه پرده بکارت از نوع اتساعی باشد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پارگی پرده بکارت با نزدیکی با پارگی آن با سایر عوامل متفاوت بوده و در صورت اتفاق پزشک نوع پارگی را گواهی خواهد نمود