مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگر

باسلام این جانب 9سال شاغل درپتروشیمی زیرمجموعه خلیج فارس( نفت) به عنوان راننده استیجاری (خودمالک)مشغول به کار هستم در ضمن برادر شهید هستم و بیمه کامل از طریق پیمانکار و تمام وقت در اختیارشان هستم با توجه به مجموعه پرسش پاسخ امور استخدامی سوال 7 شرکت زیر بار راننده استیجاری نمیره میخواستم ببینم تبدیل وضعیت شامل من میشه؟ به دیوان شکایت کنم رائ به نفع من میشه ممنون میشم راهنمایی کنین با سپاس

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی خانواده شهدا تبدیل وضعیت پیمانی برادر شهید تبدیل وضعیت ایثارگران تبدیل وضعیت پیمانی تبدیل وضعیت