مشاوره حقوقی رایگان - تحویل واحد پیش فروش

با سلام و درود و خسته نباشید
بنده سال 96 یک واحد آپارتمان به شخص اول به صورت پیش فروش فروختم و در سال 98 به دلیل اختلاف میان هم شکایت کرد و در دادگاه الزام به تحویل مبیع شدم و با صدور اجرائیه برج 8 سال 1400 و با حضور کلانتری منطقه صورت جلسه شد و واحد تحویل شد .
حالا ملک چند دست چرخیده و خرید و فروش شده .
متاسفانه یک بنگاهی که مسئولیت پیش فروش واحد هامو داشته از سفید امضایی که دستش داشتم همین واحد رو به نام زنش قولنامه کرد و در دادگاه با کلیه داستانهاش برگزار شد و سفید امضا بودن هم ثابت شد با هیئت کارشناسی 3 نفره و تک نفره ولی باز دادگاه علیه بنده حکم به تحویل همین ملک داد و اجرائیه صادر شد .
حالا همون شعبه اول اجرای احکام که اول اجرائیه داد سال 1400 که ملک تحویل شخص اول بدم و دادیم و تمام حالا بعد از یک سال اجرائیه صادر شده توسط همون شعبه که تحویل شخص دوم زن بنگاهیه . میگم عزیزان دل اجرائیه این واحد یه بار اجرا شد تحویل دادم و من دیگه مالک نیستم که ملک مردمو تحویل شخص دیگری بدم
حالا شخص دوم زنه بنگاهیه رفته اعمال ماده 44 کرده و فرجه 22 روزه اعتراض ثالث هم تموم شده ولی قاضی صادر کننده رای ، هیچ نظری اعلام نکرده و دستور موقت توقف اجرائیه نداده .
با این داستان غم انگیز و جالب چیکار کنیم ؟
ممنونم از لطف و زحماتتون و پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

باید تاریخ هر دو مبایعه‌نامه مشخص گردد