مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تادیه

با سلام و تشکر
اینجانب در تاریخ 97/02/018 به موجب قرارداد پیش آپارتمان دو فقره چک به شرح ذیل:
1- چک سی میلیون تومان که در مرحله گچ و خاک تحویل فروشنده گردد.
2- چک هشتاد میلیون تومان که در مرحله تحویل آپارتمان به فروشنده تحویل گردد.
به دفتر املاکی سپرده و از مباشر املاک رسید گرفتم. که متاسفانه چک سی میلیون تومانی قبل از انجام تعهدات توسط سازنده خود املاک وصول مینمایند.
بنده پس از گذشت یک سال و پیگیری های مکرر در تاریخ 97/03/18 بابت عودت وجه معادل چک ردیف اول و استرداد لاشه چک دوم اظهارنامه فرستادم و در تاریخ 98/04/15 بر علیه کسی که به من رسید داده شکایت کیفری خیانت در امانت تنظیم کردم.
با توجه به مطالب فوق:
1- آیا بنده میتوانم در حین رسیدگی به پرونده دادخواست تاخیر در تادیه کنم؟ در صورت مثبت بودن جواب خسارت تاخیر در تادیه از چه تاریخی محاسبه می شود؟
با تشکرات فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید از تاریخ تسلیم اظهار نامه