مشاوره حقوقی رایگان - نصب تیر برق

اگر تیر برقی خریداری کنم و جلوی خانه ام نصب کنم با رعایت همه حریم وجاده ...فقط برای نصب چراغ روشنایی بطوری که مزاحمتی برای کسی نباشد ایاجرم تلقی میشود اگه اره مجازاتش چیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر جرم نیست
ولی باید با اجازه اداره برق باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چنین کاری جرم است چرا که دخالت در امور اداره برق محسوب میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید با مجوز باشد چونکه مصرف برق دارد، حریم راه و خیابان باید رعایت شود و...