مشاوره حقوقی رایگان - نصب تیر برق فشار متوسط 20 کیلو وات بدون اطلاع و بدون اجازه مالک در زمین کشاورزی

بنده یه زمین کشاورزی باغات در خارج از محدوده شهر دارم که اداره برق بدون اذن و اطلاع بنده دو عدد تیر برق 20 کیلووات نصب کرده و در آخر از اداره شکایت کردمو آن اداره ماده 18 رو مطرح کرده خواهشا برای ادامه دعوی راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام میتوانید خسارتش را با شکایت به دادگاه حقوقی مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا به اداره بر مراجعه نمایید و در صورت عدم پاسخ می توانید از طریق محاکم محترم مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دیوان عدالت اداری جهت پیگیری شکایت مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مطابق با ماده مذبور :
ماده 18 قانون سازمان برق ایران
وزارت آب و برق و موسسات و شرکتهای تابعه آن مجاز میباشند در صورت لزوم در معابر عمومی شهرها و حریم اماکن و مستغلات و‌املاک بنصب تأسیسات انتقال و توزیع نیروی برق اقدام نمایند و همچنین میتوانند از دیوارهای مستغلات و اماکن خصوصی که مشرف به معابر‌عمومی میباشد و زمینهای زراعتی تا آنجایی که عرفاً موجب خرابی و سلب استفاده متعارف از املاک مردم نشوند به منظور نصب وسائل انتقال و‌ توزیع (‌از قبیل پایه - مقره - جعبه انشعاب - پایه چراغ و امثالهم) و همچنین عبور کانال خطوط برق مجاناً استفاده کند رعایت حریم خطوط انتقال و‌توزیع نیروی برق از طرف مالکین الزامی است. در صورتی که مالک بخواهد در تغییر یا تعمیر یا تجدید ساختمان اقدامی نماید که مستلزم تغییر محل‌ وسائل انتقال و توزیع نیروی برق باشد وزارت آب و برق مکلف است فوراً نسبت به تغییر محل وسائل انتقال و توزیع نیروی برق اقدام نماید.
‌تبصره 1 - در صورتی که اراضی واقع در خارج از محدوده شهرها که در مسیر خطوط انتقال و توزیع نیروی برق و نصب پایه‌ها قرار میگیرد ‌مستحدثات و اعیانی وجود داشته باشد که بر اثر احداث خطوط انتقال و توزیع نیروی برق و نصب پایه‌ها از بین برود و یا خسارتی به آنها وارد شود ‌وزارت آب و برق و موسسات و شرکتهای تابعه آن باید خسارت مالک اعیانی را به ترتیب مذکور در ماده 16 این قانون جبران نمایند بدون این که ‌وقفه‌ای در کارهای احداث خطوط انتقال و توزیع برق ایجاد شود.
‌تبصره 2 - حریم خطوط انتقال و توزیع نیروی برق اعم از هوایی و زیرزمینی با توجه به ولتاژ برق با پیشنهاد وزارت آب و برق و تصویب هیأت‌ وزیران تعیین خواهد شد
و بنظر شما چاره ای به جز پیگیری شکایت تان از طریق دیوان عدالت اداری ندارید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورت ورود خسارت ب ملک شما
طبق همین ماده شما مستحق دریافت خسارت هستید ومی تدانید از طریق مراجعه ب دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
مطابق ماده 18 سازمان برق بیان میدارداماکن خصوصی و زمینهای زراعتی تا آنجایی که عرفا موجب خرابی و سلب استفاده متعارف از املاک مردم نشود مجانا مورد استفاده قرار میگیرد و با توجه به مفهوم مخالف بند فوق چنانچه موجب خرابی و یا سلب استفاده متعارف بشود سازمان برق میبایست آنرا تملک نموده و بهای آنرا بپردازد و حق استفاده مجانی را نخواهد داشت.و مسلوب المنفعه شدن آن نیز از تصویب نامه مورخ 1394/1/31 هیات وزیران درباره حریم انتقال خطوط توزیع برق قابل استنباط میباشد.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در صورت ورود خسارت به ملک شما
طبق همین ماده شما مستحق دریافت خسارت می باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی به دلیل عدم رعایت حریم برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره برق در زمینهای زراعتی تا آنجایی که عرفاً موجب خرابی و سلب استفاده متعارف از املاک مردم نشوند به منظور نصب وسائل انتقال و‌ توزیع و همچنین عبور کانال خطوط برق مجاناً استفاده کند لذا اگر استفاده متعارف شما سلب شده میتوانید درخواست نمتیید تاکارشناس تعیین تا مزاحمت یا عدم مزاحمت تیر جراغ برق را بررسی نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

شرکت برق در صورتی مکلف به پرداخت قیمت روز زمین محل نصب خطوط انتقال برق است که تصرف زمین منجر به انقطاع منافع گردیده یا به نحوی باشد که موجب خروج ملک از حیّز انتفاع شود. در غیر این صورت، شرکت برق مجاز به انتفاع مجانی از اراضی و املاک خواهد بود*
ماده 18 قانون سازمان برق ایران مصوب 1346

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بررسی شود
نمی‌توان اظهارنظر قطعی نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اراده برق مکلف است که قیمت زمین را پرداخت نماید
شما باید دادخواست اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طرف دیوان عدالت پیگیری کنید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سام چنانچه اداره در محدوده ی اخیاراتش نصب کرده باشد باید به شما اجرت المثل بده

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری موارد ماده تخلف از ماده 18 را بیان مطالبه خسارت نماید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
در صورتی که به بنا و ملک شما خسارتی وارد گردیده است طبق تبصره ماده شما میتونید خسارت را از طریق دادگاه حقوقی مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دفاعیات مناسب در نظر بگیرید در غیر این صورت به حقوق خود نمیرسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد،شکایت رفع مزاحمت مطرح کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دعوی مطالبه خسارت مطرح نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز مانع طرحهای دولتی نمیتوان شد اما تامین دلیل کنید بعداز آنکه کارشناس تامین دلیل نظریه رو تنظیم و وصول کردید بر همان مبنا تقاضای وصول خسارت و ضرر وزیان کنید بلاشک حاکم خواهید شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
وجود ماده ١٨ سببي براي تجويز خسارات عليه شما توسط نهاد و سازمان دولتي نيست
كليه خسارات قانوني و ناشي از اشتباه عملكرد قابليت پيگرد قضايي را دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت ورود خسارت ب ملک شما
طبق همین ماده شما مستحق دریافت خسارت هستید ومی تدانید از طریق مراجعه ب دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما می توانید موضوع را از طریق دیوان ع دالت اداری پیگیری کنید و همچنین مطالبه خسارت کنید