مشاوره حقوقی رایگان - توهین به همکار در محل کار

یکی از همکاران جلوی خودم اذعان می کند که در فلان روز وقتی دیده یکی از همکاران خانم دیگر ناراحت است برای خنداندن او این عبارت را به کار برده است " ایشان قرصهایش رو نخورده است و..." آیا من در محاکم قضایی می توانم به جرم توهین از ایشان شکایت بکنم؟
یا در حراست محل کار از ایشان به خاطر توهین شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

برای شکایت کیفری توهین باید از طریق دادسرا اقدام کنید البته صرفا این جمله توهین نیست مگر اینکه گوینده قصد دیگری از این لفظ داشته باشد