مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

با سلام. یک خانه قولنامه کردیم املاک کد رهگیری نمیتونه بگیره ادرس خونه داخل سیستم دوتا خیابان پایین تر زده املاک میگه باگ سیستمی داره میخاد برامون سند هم بزنه بنام همه کارهای سند رو انجام داده ولی کد رهگیری نداره خواستم بدونم چیکار کنیم خونه مشکل نداره یا کد رو باید حتما بگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند رسمی در دفترخانه تنظیم شده باشد نیازی به کد رهگیری نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالات آن به گونه ای است که باید از حرف منطقه پیگیری کنید تا نسبت به مالکیت غیر آن شخص در رابطه با آن مطلع شوید با اطمینان نسبت به خرید آن اقدام کنیم تا مستحق للغیر در نیاید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند رسمی در دفترخانه تنظیم شده باشد نیازی به کد رهگیری نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک سند رسمی است و جای نگرانی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود املاک مطابق قانون دلال است و بس با یک. وکیل مشورت نمایید