مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری گوشی موبایل

سلام گوشی منو دزدیدن اما اخرین نامه ای که برام فرستادن و من نتونستم برم تو تاریخ 1397/12/13 بود که من نتونستم برم بعدش رفتم هیچ جوابی نگرفتم یه آقایی اونجا بود منو نیم ساعت نشوند اونجا اخرشم یه زنه اومد گفتش میتونم بشینم اینجا اون اقا منو انداخت بیرون و سرم داد زد الان من نمیدونم پروندم کجاست و طرف اصلا بیرونه یا زندانه اصلا نمیدونم پرونده ی من هنوز هست یا نیست

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
باید به هموم شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید و پیگیری نمایید