مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی برای پرونده ملکی

با سلام
پدر بنده در سال 1390 طی یک توافقنامه دست نویس با شخصی توافق کرد که به او وکالت تام الاختیار بدهد تا شخص مذکور ضمن سازش با مستاجرین (صاحبین سرقفلی) یک دهنه مغازه (سه دهنه یکپارچه) ، در پایان سند مغازه را به نام پدرم منتقل کند. اما آن شخص ، با فریب پدرم، اصل سند مادر شش دانگ منگوله دار را از پدرم گرفت و بصورت مخفیانه و در سال 1392 مغازه ها را به نام خودش زد و برای خودش سند گرفت. پدرم توسط وکیل در کرج (مغازه ها در کرج هستند) اقامه دعوی کرد اما متاسفانه در هر دو دادگاه بدوی و تجدید نظر علیرغم اینکه وجود کلاهبرداری و خیانت در امانت واضح بود، در پرونده شکست خورد. حکم تجدید نظر در دی ماه سال 1396 صادر شده است. می خواستم بدانم آیا راهی برای اعاده دادرسی و ابطال احکام قبلی و در نهایت اجرای عدالت وجود دارد؟ با توجه به اینکه مغازه ها تقریبا تمام سرمایه 50 سال کار شبانه روزی پدر من بود...

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باقطعی شدن رای تنها راه اقامه دعوی در دیوان عالی کشور است

پرسشگر :

ممنون از پاسختان. آیا برای اقامه دعوی در دیوان عالی کشور، حتماً نیاز به ارائه مدارک جدیدی متفاوت از مدارک موجود در پرونده قبلی است یا با استناد به همان مدارک هم می توان اقامه دعوی نمود؟ زمان اعلام رای تجدید نظر که بیش از یکسال و نیم پیش است محدودیتی ایجاد نمی کند؟ و اینکه آیا وکالت تام الاختیار، به وکیل این حق را می دهد که بدون پاسخگویی و توضیح یا پرداخت وجهی دال بر خرید یا معامله ملک به موکل، مورد وکالت را به نام خود منتقل نماید؟

یک وکیل

خیر راهی وجود ندارد