مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشه از طرف کسی ک با چاقو یا شی تیز صدمه دیده شکایت کرد

سلام پدرم با عموم دعواشون شد و ب پدرم چاقو زد پدرم با خونریزی بستری شو و جراحی شد با مراجعه ب کلانتری وثبت گزارش توسط مامور عموم آزاد و کلانتری هم گفته ک پدر خوب شه وخودش بره شکایت کنه آیا بچه هاش نمیتونن شکایت کنن و چرا مامور کلانتری عموم رو ک ب پدرم چاقو یا هر وسیله تیز دیگه‌ای زده بازداشت نکرده ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید خود‌ش یا وکیل دادگستری از جانب او شکایت کند.