مشاوره حقوقی رایگان - ضرب جرح

اومدن توحیاط زدن باز توخیابون جلو مونو گرفتن داداشم ک صلاحکاری اومدروهم باچاقو زدن الان اقای ک چاقو زده ازاده پرونده روهم در کلانتری دستکاری میکنن پارتی داره با این ک همه ما زخمی شدیم چاقوروهم دادم داخل پرونده گذاشتن بازم ازاده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمالا با تودیع تامین مناسب آزاد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دادسرا پرونده را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق دادسرا پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادسرای محل شکایت تقدیم نمایید و به پزشکی قانونی معرفی شوید . کلانتری می بایست فورا پرونده را به نظر قاضی برساند . از اقدامات اولیه می بایست شمارا به پزشکی قانونی معرفی می نمود .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی در مرحله تحقیقات مقدماتی با وثیقه و یا کفالت آزاد می باشند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

آزادی ایشان ارتباطی به دستکاری پرونده ندارد.تا لحظه ای که پرونده به دادسرا نرفته و قرار تامین صادر نشده،ایشان آزاد خواهد بود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتما ضامن یا کفیل معرفی کرده و به قرار تامین آزاد است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

حضورا از طریق دادسرا پرونده را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده باید به دادسرا ارجاع بشه تا قرار تأمین صادر بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست شکایتی خود را پیگیری کنید یا وکیل بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دادسرا پرونده را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پارتی بازی که فرمود وجود ندارد اگر داشته باشد مسببین مسئولیت کیفری سختی دارند بدون وجود وکیل مجرب کنار خود کار سختی پیش رو دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صدور قرار تامین قضایی با مقام قضایی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا با وثیقه ازاد است توصیه میشود از خدمات وکیل استفاده نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
آزادی ایشان احتمالا در گرو تودیع تامین تعیین شده یا معرفی ضامن بوده است