مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه از دادسرا برای مزاحمت تلفنی

دو سال قبل سیم کارت خود را جهت استفاده کاری به باجناق خود امانت دادم . ابلاغیه ای از دادسرا برای من و باجناق مبنی بر ایجاد مزاحمت تلفنی و تهدید آمده. این حقیر معلم بوده و در اصفهان تدریس مینمایم و باجناق در استان دیگری سکونت دارد. چگونه باید ازحق خود دفاع نمایم ؟و بدلیل ابتلا به کرونا امکان مراجعه حضوری ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید در نوشتن لایحه چه بنویسم. ممنون و سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اگر امکان مراجعه حضوری ندارید بهتر است لایحه ای ارسال نمائید و در لایحه مذبور تمامی همین موارد را قید و اعلام کنید محل اقامت شما شهرستان دیگری است و قادر به مراجعه حضوری نمی باشید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید