مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو با موتور سیکلت

سلام بنده با خودروی خود با موتورسوار تک سرنشین شبانه تصادف کردم که موتورش چراغ نداشت. موتورسوار 15ساله است و فاقد بیمه، گواهینامه و مدارک موتور است و موتورش بدون پلاک است.خودش و موتورش دچار هیچگونه آسیبی نشده ولی به دلیل پادرد با اورژانس جهت عکسبرداری به بیمارستان دولتی منتقل شد که پزشک ارتوپد هیچگونه آسیبی گزارش نکرد و انجام MRIرا لازم ندانست ولی پدرش اصرار داشت توی عکسبرداری مشخص نمیشه و پسرش را برای انجام MRI به بیمارستان خصوصی برده و هیچ آسیبی مشاهده نشده. اکنون از بنده تقاضای دریافت خسارت و هزینه های مازاد دارد.آیا بنده موظف به پرداخت این هزینه ها میباشم؟با اینکه ایشان با بنده برخورد کرده و گلگیر سمت راننده فرورفتگی ایجاد شده اعلام نکردن مقصر کیه و من هم شکایتی نکردم.آیا منم شکایت کنم؟از لحاظ قانونی چه اقدامی لازم است انجام دهم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سن و سال و نیز نداشتن گواهینامه دلیلی بر تقصیر ایشان نیست ، تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد که می توانید درخواست کارشناسی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مقصر بر اساس کروکی افسر مشخص می شود اگر گزرش افسر به نفع شما عهم هست برای مطالبه خسارت می توانید طرح دعوی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک است ول یدر زمینه دیه و صدمات باید شکایت صورت گیرد و د تعلق میگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر کروکی تصادف کشیده نشده باشد باید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید