مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

با سلام و عرض ادب خدمت سرور گرامی. اینجانب امید در خیابان اصلی، یک متر روی خط ممتد در حال حرکت بودم و زمان رسیدن به تقاطع با فرعی یک موتور سوار از فرعی خارج شد (از سمت چپ) و به صورت جلو به جلو با هم تصادف کردیم .
در نظر داشته باشید که گوشه ی اصلی به فرعی یک اتومبیل شاسی بلند پارک بود و موتور سوار برای قرار گرفتن در جهت خود تا نیمه ی خیابان آمده بود.
الان افسر طبق آیین نامه 119 من رو مقصر دونسته و احتمالا یکشنبه دادگاه هست.
نکته : راکب 15 ساله بوده و هنگام رسیدن پلیس ترک نشین 20 ساله رو جا زدن.

آیا عدم تسلط راکب به رانندگی میتونه توی نظر قاضی تاثیر بزاره و حداقل به رأی پنجاه _ پنجاه منجر بشه ؟
با تشکر و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام در این مورد اطلاعی ندارم

مجید نادری

مجید نادری :

استان :

باسلام .خیر .
برای بررسی بیشتر کروکی اولیه باید بررسی شود