مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف خودرو

سلام من وپسرم که 16سالشه از اصفهان به شیراز رفتیم خانه مادر من مسافرت یکی از دوستانمان که اونجا بود کلید ماشینش را به پسر من داد که برای خرید به مغازه برود که رفت وتصادف کرد و به ماشین دوستمان 20میلیون خسارت زده شد قرار شد من خسارت را بدهم ولی اون دوستمان حالا رفته شکایت کرده و گفته پسر من ماشینش و دزدیده وباش تصادف کرده وحالا بدون از اینکه به ما ابلاغ بدن یا خبر داشته باشیم حالا اومدن با حکم جلب پسر من از شما میخوام کمکم کنید نمیدونم باید چکار کنم متشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی پرونده است بهتراست وکیل بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
به شعبه مراجعه کنید و با کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا راهنمایی بهتری انجام شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، یحتمل دلیل جلب عدم مراجعه پسر شما به مرجع تحقيق در دادسرا ست شما به یکی از دفاتر قضايي مراجعه کنید و ثنای خود را راه اندازی کنید تا از احضار مقام قضايي مطلع شوید چنانچه دفاع به موقع و صحيح را به انجام نرسانید ممکن است عواقب این کوتاهی متوجه شما شود. پرونده شما قابل دفاع است و فرزند شما شايسته حکم برائت است حتما از طريق وکیل متخصص در امور کیفری اقدام فرمایید چنانچه کمکی از دست بنده ساخته‌است دریغ نخواهم کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به دادسرا معرفی شده و نرفته حکم جلب صادر میشود. میتوان. دفاعیات خود را به دادسرا مکتوب کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر شکایت کیفری باشد یا حقوقی بار اثبات متفاوتی دارد برای خسارت زدن اگر کیفری باشد در ابتدا ابلاغیه میاد اگر نرفت جلب میشه اگر پرونده حقوقی باشه هم جلب تا انتهای مرحله اجرای حکم میسر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهترین کار مراجعه به دادسرا و سپردن کفالت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است با توجه به اهمیت موضوع وکیل بگیرید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید