مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی فرهنگیان

با عرض سلام و خسته نباشید، کار بنده در پالایشگاه قشم میباشد و همینجا ساکن می‌باشم ، خانم بنده معلم ابتدایی در کرمانشاه هستن خواستم ببینم آیا امکان گرفتن انتقالی وجود دارد، خانم بنده سال 98 شروع به کار کرده است، ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید درخواست کنید تا بررسی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خانم شما می تواند به تبعیت از زوج درخواست انتقال بدهد در صورتی که با درخواستش موافقت نشه می تواند از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خودش رو پیگیری کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید