مشاوره حقوقی رایگان - انتقال فرهنگیان زوج فرهنگی

با سلام
بنده (خانم) دانشجوی فرهنگیان هستم و محل تحصیل و خدمتم در شهر تهران است.
قصد ازدواج با اقایی را دارم که دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان و محل تحصیلشون تهرانه اما محل خدمت ایشون استان سمنان
ابا میشه بعد از فارغ التحصیلی انتقالی بگیرن و محل خدمتشون بیاد تهران؟؟
و اینکه انتقالی دائم و موقتتو هردو رو بفرمایید و اگر موقت باشه تا چند سال است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همگی بستگی به همکاری ارگان مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید اگر موافقت نکردن می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید ‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به تبعیت از همسر به شهر او انتقالی بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقالی طبق دستورالعمل و شیوه های نقل و انتقال فرهنگیان صورت خواهد گرفت و کار راحت و آسانی نخواهد بود