مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام. من با همسرم بحثم شده بعد روز بعد رفته کلانتری صورت جلسه کرده که من زدمش و پزشکی قانونی نداره ایا میتونه منو محکوم کنه؟شاهدیم نیست.هیچ کبودیم نیست فقط رفته صورت جلسه کرده میخواسته منو خفه کنه. به دروغ. میتونه کاری کنه؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام صرف تنظیم صورتجلسه امکان اثبات ادعا وجود ندارد. باید مستندات کافی ارائه داده شود من جمله شهادت شهود. نامه پزشکی قانونی و....