مشاوره حقوقی رایگان - ملکی موقوفه خاص

سلام آیا برای ملک.زمین. وقفی که مستاجر دارد ولی ابنیه ای ندارد شهرداری بدون اجازه مستاجر اقدام به تصرف کرده دادگاه هم به دلیل ضعف ادله رای برایت صادر کرده چه نوع دادخواستی می توان داد. لازم به ذکر است دادگاه به استناد اینکه تاریخ تصرف شهرداری قبل از انتقال سند اجاره بنام مستاجر بوده ضمنا ملک قبلا در اجاره مستاجر دیگر بوده است. سند مالکیت دارد.

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.سوالتون ناقصه.واضح توضیح بدید

پرسشگر :

سلام یک قطعه زمین 20سال قبل یک نفر از استان قدس دریافت می کند خارج از محدوده خدمات شهری بوده سال 81بنده انرا خریداری می کنم ولی شهرداری در ان درختکاری می کند اکنون زمین داخل محدوده است ودر طرح خیابان قرار گرفته وقتی علیه شهرداری شکایت تصرف عدوانی می نماییم دادگاه شهرداری را تبرپه منمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مستلزم مشاوره حضوری با رویت اسناد ومدارک.نه صرف فرنایشات شفاهی.یاالله