مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح عمری

برادرم به موجب حکم قطعی دادگاه محکوم به پرداخت مهریه شده و اعسارش قبول شده. مهریه خانومش 500 سکه است. پدرم در قید حیات است و هیچ تعهدی نسبت به پرداخت مهریه زن داداشم ندارد. پدرم تمام اموالش را از طریق صلح عمری به من انتقال رسمی داده است. آیا بعد از فوت پدرم، زن داداشم میتواند صلح عمری را باطل کند و بگوید که برای جلوگیری از توقیف سهم الارث برادرم بابت مهریه اش بوده است؟؟
صلح عمری بهتر است یا عقد بیع؟؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بعد از فوت پدرتان شما مالک میباشید و همسر برادرتان چنین اقدامی نمیتواند انجام دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلح عمرا شده یک عقد لازم است و قابل ابطال نیست مگر در شرایط خاصی اما همسر برادر تو میتوانند نسبت به سهم الارث ایشان بابت مهریه اموال را توقیف کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند قطعی باید تنظیم شود
صلح عمری یعنی تا زمان عمر پدرتان، لذا به محض فوت ایشان آن صبح هم منقضی می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و می تواند اموال خود را به نام هر کسی که بخواهد انتقال دهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بعد از فوت پدرتان اموال در ملکیت شماست و همسر برادرتان کاری نمی‌تواند انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
عقد صلح عمری به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم شود
و امکان ابطال قرارداد صلح وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عقد صلح یک عقد لازم است و قابل ابطال نیست مگر تحت شرایط قانونی آن هم نیاز به بررسی دارد مانند اکراه و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند صلح را باطل نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
متن مربوطه باید بررسی شود زیرا حائز اهمیت است