مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به پشت بام

سلام وقت بخیر بنده یک آپارتمان همکف خریده ام و راه ام با بالایی جدا هست
ساختمان کلا با واحد من 3 طبقه است یعنی روی همکف بنده 2 طبقه هست چون راه بنده جدا هست طبقه اول و دوم به بنده اجازه ورود یا استفاده از پشت بام رو نمی دهند و می گویند چون راهت جدا هست حق استفاده از پشت بام رو نداری مگر تو قولنامه ات نوشته که میتونی استفاده کنی ؟
بنده آیا می توانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کسی نمی‌تواند مانع ورود همسایه ها به پشت بام شود و مصداق ممانعت از حق است