مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عملیات اجرایی ثبت و ابطال عملیات اجرایی

من اپارتمانی را برج 2سال97که در رهن بانک بوده خریداری کرده و در همان زمان وکالت بلاعزل جهت فروش و انتقال از فروشنده گرفتم و گاز و برق و تلفن را به اسم خودم کردم و اقساط ان را نیز پرداخت و از همان زمان در ان ساکنم, حال اجرای ثبت به دلیل چک برگشتی فروشنده ان را توقیف کرده و تاریخ چک 8ماه پس از مبایعه نامه و وکالت بلا عزل است , من از چه راهی و چگونه میتوانم جلو عملیات اجرای ثبت را بگیرم و ملک را از بازداشت ازاد نمایم, باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وجه چک را در صندوق دادگستری تودیع کنید