مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کارت

با سلام خدمت حضار محترم من چند وقت بیش تو سایت شرط بندی بازی میکردم ولی خبر نداشتم که غیره قانونیه اگر میدونستم هیچ وقت بازی نمی‌کردم حسابمم چهار ماه که بسته شده خواهش میکنم من کارگرم اگر راهی داشته باشه رفع مسدودیت کارت کنید من دیگه هیچ وقت بازی نمیکنم هیچ وقت خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مسدودی حساب به دلیل بازی در سایت شرط بندی رفع مسدودی کارت به دلیل بازی در سایت شرط بندی مسدودی کارت به دلیل شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی