مشاوره حقوقی رایگان - برای اندازه گیری دقیق سهم الارث مادری باید به کدوم مرجع واسه مشکلم مراجعه کنم

سلام مادر من 3 سال پیش فوت کرده و دو قطعه زمین از مادر مادرم به من و 4 وارث دیگه به ارث رسیده چون این زمینها سند نداشته متراژ دقیقش رو نمیدونیم این زمینها چسبیده به ملک شوهر خالم هست و اونها اصرار دارن که به خودشون بفروشیم من چجوری میتونم اقدام کنم که متراژ زمین رو بفهمم

پاسخ ها :

یک وکیل

چون سند رسمی ندارد قانونا کاری نمیتوانید بکنید مگر اینکه با اثبات مالکیت برای آن درخواست سند کنید