مشاوره حقوقی رایگان - برادر شهید

سلام. من چندین ساله از پدر و مادرم نگهداری می کنم و الان هردوی انها فوت کردن ایا حقوق بنیاد شهید به من تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر برادر شهید هستید متاسفانه خیر ، چیزی تحت عنوان حقوق برادر شهید نداریم و صرفا وام اشتغال زایی و کمک های معیشتی تعلق می گیرد ، در حالت کلی بهتر است مورد مذبور را از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگرانی که در آن پرونده دارید پیگیری نمایید