مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در آموزشی

سلام من بعد از گرفتن لباس و پوتین برای مرخصی 3 روزه از پادگان خارج شدم اما طی حادثه ای مچ پام دچار در رفتگی شد حالا جا انداختم اما خیلی درد میکنه . میخوام بدونم چه راهی هست ؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

سلام، به بهداری پادگان مراجعه کنید اگر مشکل حاد باشد با اعطای مرخصی به کمیسیون درمانی معرفی میشوید..

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعد مرخصي خودتونو معرفي كنيد و تقاضاي اعزام به درمانگاه و استعلاجي كنين