مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش سم شناسی

باسلام
برادر من یکسال پیش در اثر تصادف فوت شد. در معاینه پزشک قانونی نوشته شده ازمایش سم شناسی و مواد مخدر انجام شد. علت مرگ ضربه جسم سنگین و مرگ مغزی میباشد. ولی بیمه دیه پرداخت نکرد که بخاطر استعلام مواد مخدر شیشه بوده. میخواستم بدون ازمایش سم شناسی جداگانه ارسال شده؟ و میتونه علت این باشه؟
باتشکر ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه علت فوت تصادف قید شده باشد باید دیه پرداخت گردد اما اگر آزمایش سم شناسی حکایت از علت فوت به دلیلی غیر از تصادف باشد چنانچه رای قطعی شده باشد باید از طرق فوق العاده نسبت به نقض آن اقدام کنید