مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام
در سند ملک، پارکینگ را اینگونه توصیف کرده اند، آیا این پارکینگ مزاحم است ؟
این پارکینگ از پارکینگِ مزاحم مسکونی شماره فلان حق عبور دارد.
در واقع پارکینگ ما را بنام مزاحم قید نکرده اند و پارکینگ جلویی ما را مزاحم نوشته اند اما مشکل ما و سوال ما اینجاس که نوشته این پارکینگ از پارکینگ مزاحم فلان شماره حق عبور دارد .. و ما را به شک انداخته. ممنون میشویم جواب بدین

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشکلی ندارد وفقط برای شما حق تردد قائل شده است.یاالله