مشاوره حقوقی رایگان - قوانین مربوط به مجتمع تجاری

با سلام
در زمان عقد مبایعه نامه در آن ذکر شده که مجتمع توسط هیات امنا منتخب اداره شود پرسش من این است که آیا این مجتمع باید توسط هیات مدیره منتخب اداره شود یا هیات امنا؟ تفاوت هیات مدیره با هیات امنا در اداره مجتمع در چیست؟
آیا ذکر این بند برای خریدار تعهد ایجاد میکند؟به کدام مواد از قانون می توان اتکا کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

باسلام دوست عزيز تفاوت هيات امناء با هيات مديره ابتدا در ترجمه تحت اللفظي آن است هيات امناء همانطور كه از معناي آن پيداست يعني هيات كساني كه امين اهالي مجتمع هستند و به جهت وجود اين امنت دار بودن امور اجرايي مربوط به مجتمع به ايشان واگذار ميشود اما هيات مديره گرچه وصف امانت را بايد دارا باشند اما تعدادي از مديران يك شركت تجاري را هيات مديره گويند اما در عمل و از منظر قوانين مخصوصا قانون تجارت ما وقتي در مورد شركتهاي تجاري صحبت ميكنيم پاي هيات مديره به ميان مي آيد كه غالبا جزو سهامداران نيز ميباشند اما هيات امنا معمولا توسط مالكان يك مجموعه مثل مجتمع تجاري كه براي اداره امور خويش اشخاص اميني را ميگمارند نگران نباشيد هيچ مسووليتي متوجه شما نيست

شهريار  گرامي نژاد

شهريار گرامي نژاد :

سلام مالکین مغازه های داخل پاساژ یا مجتمع های تجاری مستندات بهماده 39 اساسنامه ناظربربند دال ماده 28 می‌بایست اکیدا از تعطیلی مغازه بصورت کلی یامقطعی مگردرموارد خاص وموجه باطلاع هیئت مدیره خودداری نمایند درغیراینصورت جریمه ای که هیئت مدیره حسب مورد تعیین می‌کنند.این حال ایشان خواهدشد