مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کردن مغازه در مجتمع تجاری

سلام و خسته نباشید
من داخل یک مجتمع تجاری یک مغازه اجاره کردم ، هیئت مدیره مجتمع تصمیم گرفتن که اگر مغازه دار ها سر ساعتی که تعیین کردن در مجتمع حضور نداشته باشن و مغازه بسته باشه یه مبلغی رو بعنوان جریمه ازشون بگیرن
میخواستم بدونم آیا این کار قانونی هست یا می تونن اینکار رو انجام بدن ، یا مثلا برق مغازه رو میتونن قطع کنن؟

تشکر بابت وقتی که میذارین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این دست اقدامات مدیریت در راستای رونق و شکوفایی مجموعه و به اصطلاح زیاد شدن پاخور آن می باشد.فلذا حضور در چنین مجموعه هایی اصولاً با مقرراتی اینچنینی و پذیرش آن توسط متقاضی همراه خواهد بود.در این حالت متقاضی مکلف به رعایت و پایبندی بدان مقررات می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما مکلف هستید پیروی کنیدچون این تصمیم به سود سایرین هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قانون نیست اما عرف رایج است که بنوعی مکلف به رعایت آن هستید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

قانونی نیست ولی اگر بعنوان یک توافق جمعی باشه می‌تونه الزام آور باشه