مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

با سلام. اینجانب مدتی است که عروس یک خانواده روستایی شدم. و همسایه آنها تعداد زیادی بز و گوسفند دارد. که خانواده همسرم از دست بو و آمدن گاه و بیگاه حیوانات به داخل خانه شان و به خصوص گزیده شدن توسط کک ها در عذاب هستند. اینجانب که به شدت نسبت به گزش کک ها حساسیت دارم. با هردفعه مراجعه به منزل آنها به شدت مورد حمله قرار گرفته و جای نیش آنها متورم میشود و خارش زیادی دارد و حتی اثر آنها روی پوست من تا چندین ماه باقی میماند. حال اینکه این همسایه میتواند با سم پاشی دائم محل اسکان دام هایش به مقدار زیادی از عذاب همسایه ها بکاهد. سوال من این است آیا ما میتوانیم از آنها شکایت کنیم که به فکری به حال این اوضاع بکنند.ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما حق شکایت ندارید . اما پدر شوهرتان میتواند به اداره بهداشت مراجعه کند و گزارش دهد. اگر اداره بهداشت موضوع را تهدید علیه بهداشت تشخیص داد از نظر قانونی مرتکب جرم شده و مجازات میشود . بنابراین موضوع بستگی به تشخیص اداره بهداشت هست