مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی با احراز تحقق لوث

باسلام

خانمم بعد از ترک منزل علیه من اقدام به شکایت مبنی بر ضرب و جرح عمدی با ارائه گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکسته شدن بینی کرده که من بخاطر اینکه نزدم رد کردم...

من از ابتدای ازدواج با پدر و مادرم تو یه خونه زندگی میکنم پدر و مادرم در دادسرا حاضر شدن و شهادت دادن که هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته تو خونه ما همچنین همسایه ما شهادت داده که این خانم بدون صدمه خونه رو ترک کرده

دادسرا قرار صادر کرده مبنی بر ایراد ضرب و جرح عمدی با احراز تحقق لوث که ظاهرا میگن تبدیل به قسامه میشه و من مطمئنم به دروغ هم شده خانمم قسم میخوره

چه دلایلی به دادگاه ارائه کنم که قابل قبول باشه تا نوبت به قسامه شاکی که خانممه نرسه آیا شهادت پدر و مادرم که محل سکونت مون مشترکه تاثیری در روند پرونده داره؟ و همچنین شهادت همسایه مون مبنی بر اینکه خانمم بدون صدمه منزل رو ترک کرده

لازم به گفتنم خانمم یکبار یعنی دوسال پیش موقعی که بخاطر اختلاف مون خونه پدریش بود توسط برادرش کتک کاری شده و مجبور به خودکشی از طریق مصرف قرص شده مدارک پزشکیش هم موجوده آیا کمکی میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید. ضمنا آنچه مسلم است سوء رفتار شما با همسرتان هست وگرنه ایشان منزل را ترک نمیکرد بنابراین به احتمال زیاد لوث محقق خواهد شد وشما محکوم مگر آنکه به جای پیدا کردن راه فرار با همسرتان مهربان شوید از او دلجویی کنید و رضایتش را بگیرید.