مشاوره حقوقی رایگان - خسارات ناشی از سرقت

سلام و وقت بخیر. ماشین منو در حین بنزین زدن سارق سوار شد و دزدید و بعد بیست روز چالوس پیدا شد وقتی رفتم پارکینگ گفتند ماشین خراب بوده سارق ده میلیون به مکانیک بدهکار بوده که دادم ولی ماشین مدل 1396داغون شده بود درب صندوق عقب و متور به ضایعاتی فروخته بود ازستون بغل تصادف کرده بود ،من از چطوروطبق چه ماده قانونی باید خسارت بگیرم ،سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از سارق شکایت کنیدو مطالبه خسارت از او امکانپذیر است