مشاوره حقوقی رایگان - طلا در دوران عقد

باسلام خسته نباشید من در دوران عقد هستم که طلاقم میدن دوتا النگو و یه انگشتری بهم دادن ایا باید بهشون بدم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر به شما هدیه داده اند و شما آن را تصرف کرده اید قانونا نمیتوانند آن را پس بگیرند. ضمنا میتوانید آن را بفروشید تا به هیچ وجه قابل استرداد نباشد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با عرض سلام.وسایل و لوازمی که زوجین برای نگه داشتن به یکدیگر میدهند قابل استرداد است و درصورت مطالبه طرف مقابل باید بازگردانده شود اما اجناس مصرفی مانند پوشاک وخوراکی ها