مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان

يه واحد آپارتمان رهن كرديم كه متاسفانه بعد از جارى شدن بيع و پرداخت مبلغ وديعه صاحبخانه اعلام كرده كه تقسيم نامه ملك را ندارد لطفا راهنمايى نماييد بايد حتما مبايعه نامه را فسخ كنيم يا مشكلى نيست حتى اگر تقسيم نامه را ندارند در ضمن آپارتمان به دليل نداشتن پايان كار و فرارى بودن سازنده فاقد سند ميباشد انها مدرك موجود كپى برابر اصل تقسيم نامه در املاك ميباشد و املاك تضمين مينمايد مشكلى پيش نيايد اما ما نميتوانيم با نبودن سند و تقسيم نامه تصميم بگيريم براى اجاره كه فسخ كنيم يا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مالک مشخص نباشد و بعد شکایت کند به عنوان شریک جرم مجازات میشوید

عادل بابایی

عادل بابایی :

با توجه به فراری بودن سارنده احتمال دارد ملک به کسی دیگر فروخته شده باشد