مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان برای مهمانسرا

سلام وقت بخیر
من بعنوان نماینده شرکت، اقدام به اجاره یک واحد آپارتمان در یک ساختمان نمودیم و پس از یک ماه تجهیز واحد، مدیر آپارتمان به نقل از قانونی میگه که اجاره آپارتمان بعنوان مهمانسرا منع قانونی داره و نمیتونند اجاره بدهند به شرکت، صحبت ایشون درسته و منع قانونی برای اجاره آپارتمان به عنوان مهمانسرا وجود داره یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نامفهوم است سوال شما دقت بیشتری انجام دهید لطفا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور شما را از مهمانسرا متوجه نشده ام اما برای اخذ مجوزهای اماکنی که بخواهند برای مهمانسرا اجازه بدهند نیاز به مجوزهای لازم از ارگان مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان اجاره روزانه آپارتمان وجود ندارد