مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش

عرض سلام وادب. حدودیک ماه پیش پیروتماس خانواده که مامورین واردمنزل شدن به منزل آمدم ودیدم مامورین که یک قوطیه پلاستیکی روی میزنهارخوری گزاشتن حاوی موادمخدرومهمات میباشد. وپیرو صحبت مامور کاشف این قوطی روی پشت بام خونمون داخل منبع آب بوده کشف کردند. الوته خونه ماویلایی هستش واشرافیت هم از پشت بام‌های هم جوار داریم هم راه ورودی ازکوچه به پشتبام. وجالب این که مامور کاشف مستقیم ازتوحیاط میره بالای سرجنس. بنظرشماچتور اسبات کنم منی که هیچ گونه گردش مالی بالا و ورودیه پول در طی روز ندارم نه من ونه خانواده من واز نظر اجتماعی یه وجهیه خوبی درمحل زندگیمون داریم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادله اثبات ادعا در قانون مشخص شده هادت شهود اقرار یااسناد یا قراینی چون فیلم وعکس وصوت و...ودرنهایت قسم