مشاوره حقوقی رایگان - ادعای برگرداندن دیون بصورت نقد

با سلام
بنده با یک خانومی در ارتباط بودم و از من طلب قرض بعنوان پول پیش خونش کرد و من براشون واریز کردم و حال طلبمو از اون خانوم میخوام که در جواب به من میگه طلبتو بصورت نقدی بهت پس دادم حالا من در مقابل ادعای ایشون چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست مطالبه وجه را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و طلب خود را مطالبه کنید و سپس با ارائه فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.
دادگاه به ادعای پرداخت دین به صورت نقدی معمولاً توجه نمی کند مگر اینکه دو نفر شاهد معرفی کند و شاهد نیز در شعبه حاضر شده و شهادت بدهند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
میزان طلب چقدر بوده است؟ اگر مبلغ زیادی است که معمولا نقدی پرداخت نمی شود که قاضی آن را نمی پذیرد.
نکته دوم این هست که اگر این خانم توی دادگاه اقرار کند به اینکه بدهی را داده است، ولی مدرک و شاهد نداشته باشد به نفع شما حکم صادر می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید