مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت بدهی

سلام
من سال 98 خورده خورده 200.300 تومن به حساب همشری خودمون زدم که قرار شد مبلغی هر ماه به من بدهند و قرارداد و چک هم دادند
الان که سال 1402 هست کل پول رو میخوام بگیرم دبه کرده میگه من پولت رو خورد خورد دادم و پولی دست من نداری
در صورتی ک نوشته شده در قرارداد بابت یک روز تاخیر در بدهی خسارت داده میشه
حالا چیکار کنم پولم میتونم بگیرم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن قرارداد باید مطالعه و بررسی شود تا اظهارنظر دقیق داشته باشم

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

چون معامله ربوی بوده باطل است و فقط محق به دریافت اصل پول هستید